dijous, 2 de febrer del 2012

Fem el nostre memory

 Altre cop, una de les mares voluntàries, en aquest cas l’Ana Merino, va tenir la brillant idea de dedicar la sessió a realitzar el nostre joc de memory. Un joc on els més petits es diverteixen alhora que treballen la memòria visual.
Uns dies abans, vam enviar a cada família una “fitxa model” on l’havien d’omplir amb fotos d'elements de la vida quotidiana de l'infant, molt nítides, sense fons (de lectures favorites, de les sessions de l'EDF, dels familiars, mascotes, joguines preferides, excursions, experiències, amics....),.


















A la biblioteca imprimiríem la plantilla i en retallaríem les imatges amb el logo de la biblioteca per després plastificar-les i jugar-hi.

Mentre els pares retallàvem els nens escoltaven atentament els contes que va explicar la Raquel, mare voluntària.
Instruccions del joc
Posem totes les targetes cap per avall i cada jugador n’aixeca dues. Si són iguals, se les queda i continua el seu torn. Si són diferents, les deixa al seu lloc cap per avall i passa el torn al company.
Pot ser una tarda molt divertida i educativa a la vegada! I com diu una de les mares és el joc ideal per portar sempre al cotxet, a punt per treure en qualsevol ocasió.




Ànnia Marcè