dilluns, 19 de juliol del 2010

Les Antònies conten els primers contes de guerra


Benvinguts nens i nenes, benvinguts pares i mares, benvinguts avis i àvies, benvingudes tietes...
Benvinguts tooots a la primera sessió de contes del Grup de Narradores Les Antònies.
Som un grup obert de narradores que estem aprenent a explicar contes per a pares i fills. Contes amb els què volem fer volar la imaginació dels infants i animar als pares a què els expliquin després a casa. Aquests o uns altres, és clar...
Explicar contés és tot un art. Segur que molts del pares i mares n’expliqueu de tant en tant. I és que, com més contes expliquem i més contes en sentim, millor ho fem.
Si voleu formar part del grup, esteu més que convidats.

(...)
Així començava la tarda de contes per inaugurar les sessions del Grup. Vam escollir contes de guerra! No ho vam poguer evitar perquè teníem una exposició sobre L'Exili que ens mostrava uns dibuixos tan impressionants i uns escrits que fan posar la pell de gallina. No us els podeu deixar perdre. Són del Josep i el Ramon, dos homes que van estar a la guerra i van patir els camps de concentració. El Ramon va escriure sobre la guerra, la fam i les persones... Històries com les dels contes que vam contar.
A la imatge de dalt, un moment àlgid, explicant el conte La Sopa de pedra, entre tots!
...i així acabava, amb la cançó dels Tres tambors!

1 comentari:

Pilar ha dit...

Holaaaa,

No havia vist l'article del blog. M'encanta!!! Molt bé!!!! Enhorabona pels moments que feu passar a nens i no tan nens!!!! Gràcies.

Abraçades i sort,