divendres, 29 de juliol del 2011

Peixets a l'aigua fent splash, splash!

Aquí teniu un tastet dels millors moments que vam passar ahir a la tarda a la piscina. L’activitat es va plantejar com un taller en el qual les mares i els pares aprenguessin exercicis per fer amb el seu nadó a la piscina o a la platja.

Per alguns era la primera vegada que hi anaven i, per tant, calia relaxar-los i fer que aquell moment fos divertit, fent-los sentir a gust, amb l’objectiu de familiaritzar-se amb l’aigua i perdre la por. Abans d'entrar a l'aigua vam explicar tots els beneficis que la natació pot tenir pels nadons.

Amb el primer grup de nadons de 0 a 18 mesos, vam fer la primera cabussada, vam jugar amb les regadores a regar-nos d’aigua tot el cos, vam jugar a buscar objectes, ens vam relaxar amb les tècniques de l’Annabel, etc. En fi, que ens ho vam passar pipa!








































Amb el segon grup de 18 a 36 mesos. Gràcies als coneixements de la Sílvia vam aprendre a nedar amb l’ajuda del xurro, a bufar sota l’aigua, a tirar-nos de la voreta de la piscina i moltes més exercicis superdivertits per gaudir de la piscina amb el nostre nadó.





















Des d’aquí, també volem donar les gràcies a la col·laboració que fan cada any l’Annabel i la Sílvia, i que entre d’altres mares ens ajuden a tirar endavant el projecte amb activitats per a nadons de 0 a 3 anys.

Gràcies a totes les famílies!
Ànnia Marcè

dilluns, 4 de juliol del 2011

Taller de massatge per a nadons

Dimecres passat compartíem amb els nadons un taller de massatge a càrrec de Raquel Fernández, usuària assídua de l’espai de famílies, mare voluntària i professora de primària. El taller va anar acompanyat d’una selecció de documents que tractaven aquesta temàtica i amenitzat amb una música relaxant per tal que els nadons se sentissin a gust. Vam passar una estona agradable i ben segur que les mares en trauran molt profit.
Des d’aquí volem donar les gràcies ben sinceres a la Raquel, per la seva dedicació i feina durant aquest curs.

Aquí trobareu consells pràctics que va donar la Raquel durant el taller.
























Ànnia Marcè